Tata városától nem messze a Pikant Pajta melett található a Pajta Szállás. Romantikus hely ez, amolyan kandalló előtt leánykérős, a kertben terített asztalnál reggelizős. Olykor meg családi nyaralásoktól zsibongó vagy esküvőtől hangos.

Ez a vidék télen nyugodt, tavasszal tündöklő, nyáron pezsgő és ősszel elbűvölő.

A szálláshelyen túl biciklis útvonalak, termálfürdő és borászatok várják az aktívkodókat, este pedig jó megpihenni a teraszon egy pohár roséval.

Nem messze Budapesttől, Tatához közel a Gerecse lábánál lelhetnek nyugalomra azok, akik csendre, természetre és vidéki vendégszeretetre vágynak.

A vizek szerelmeseinek nem kell messzire menniük, ha felfrissülésre vágynak. A fürdő tó gyönyörű látványt nyújt, melynek hátterében kiserdő és gyümölcsfák, közvetlen környezetében pedig levendulák, rózsák és más mediterrán növények találhatók. A fürdő tó mellett napozóágyak állnak a pihenni vágyók rendelkezésére.

A Pajta Szálláshely a romantikára vágyó párok számára a nyugalom szigetét, az élménykereső társaságoknak kalandos kikapcsolódást, a családoknak pedig az önfeledt közös pillanatokat hozza el. Engedj a varázsnak, szállj meg a Pikant Pajtában, Szomód-Ferencmajorban!

A megunhatatlan nyugalom, a csend és természetközelség, az ebbe megálmodott környezet adja azt a harmóniát, ami a teljes feltöltődést jelenti e XXI. századi rohanásban.